zondag 24 oktober 2010

Dag 5 in Washington

Donderdag 21 Oktober:


Erg vroeg dag vandaag om 7 uur vertrekt de bus vanaf 42st Street bij Central Station naar Washington . We zijn mooi op tijd en er komen 2 grote bussen voor rijden, een voor de Italiaanse mensen en eentje voor de Spaans/Engelsen. Het is een behoorlijke trip en pas rond 12 uur komen we in Washington aan.



Lincoln Memorial


We stoppen als eerste bij het Abraham Lincoln memorial en de Obelix daarna gaan we door naar het witte huis, erg apart om hier te staan en we twijfelen even of we Obama op het dakterras zien lopen, het zal wel niet ……of toch wel….maar het lijkt wel heel erg!!




Het witte huis

Daarna gaan we langs bij Maddam Tussaud waar we met alle bekende sterren op de foto kunnen wat toch wel erg leuk is om te doen. We laten dan ook foto’s maken met Obama, Bush en Clinton!

Dan richting het Air Craft museum, de mannen maken er een rondleiding terwijl wij meteen het restaurant in duiken hier heb ik dus niks mee.

Het Capitool

Van daaruit gaan we naar het Capitool waar we alleen stoppen voor foto’s te
maken, toch ook weer erg indrukwekkend om gezien te
hebben Jessy vind het in ieder geval erg interessant.



Al met al hebben we een leuke indruk gekregen van Washington!

Daarna terug in de bus waar we rond 20 uur hopen aan te komen in New York, al met al een hele mooie ervaring rijker! De bus komt uiteindelijk pas tegen 21 uur aan, we stoppen nog even bij een foodcourt langs de autoweg en daar kan ik snel even 2 dagen online zetten, wel zonder foto’s maar die volgen dan wel als we thuis zijn.


Naked Cowgirl

We stappen uit op Times Square en lopen via wat winkeltjes (opzoek naar parfum) terug naar het hotel waar we Noa bij opa&oma oppikken. Ze heeft een hele leuke dag gehad en is heerlijk gaan eten zowel bij het ontbijt als s’’avonds . Ik wil nog even met haar richting de GAP maar deze blijkt gesloten. Jessy koopt wat souvenirtjes voor zijn vrienden en Peter slaagt op de valreep bij Billabong voor een winterjas, voor Jessy koop ik daar nog een T-shirt dezelfde als Milan een dag eerder al kocht.

Tegen half 11 besluiten we nog bij Planet Hollywood te gaan eten, we hebben de afgelopen 2 dagen niet eens tijd gehad om s’’avonds goed te eten, daar hebben we nu dus wel erg trek in. Jessy en Peter eten een heerlijke steak, en ik een zalm terrenyaki…….het smaakt meer dan goed.

Zo tegen half 12 rollen we helemaal kapot ons bed in!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten