zondag 24 oktober 2010

Dag 6 Vertrek

Vrijdag 22 Oktober:


We zijn voor het eerst deze week allemaal pas rond half 8 wakker, heerlijk nu we beginnen te wennen kunnen we weer naar huis. We pakken snel onze koffers in, wat vrij makkelijk gaat, de nieuwe UGGS en winterjassen gaan er moeiteloos in ;-)

Daarna op zoek naar een ontbijt, opa & oma ontbijten wederom in het hotel maar wij vinden 26 Dollar echt te belachelijk en dan moet je spek en ei nog een apart betalen …..

Op straat vinden we een leuk bakkertje waar we heerlijke bagels met spek & ei eten met verse jus d’orange het smaakt heerlijk!!


We komen langs een grote sportwinkel en Jessy wil nog even kijken voor schoenen, uiteindelijk slaagt Noa er voor een paar super leuke zilveren All Stars en kopen een paar All Stars voor de kleine van vrienden die momenteel in het ziekenhuis ligt……

Op naar de overkant waar ondertussen de GAP al open is, Peter gaat ondertussen met Jessy naar de Toys a R’us ik had van de week al even snel gekeken en wist dus zo ongeveer wel wat te pakken. Noa in een pashokje gezet en toen maar passen…..het eindresultaat: 3 broeken, 1 rokje 4 shirts en 2 lange vesten en voor Jessy een shirt dat hij eerder deze week al had gezien. We gaan langs de kassa en uiteindelijk blijkt alles nog eens een stukje goedkoper te zijn dan op de kaartjes staat…altijd fijn.

Daarna terug naar het hotel waar de Super Shuttle ons om 12.10 uur al komt halen, erg vroeg naar ons idee maar oke niks aan te doen. De taxi is mooi op tijd en na een rit van ruim een uur komen we aan op de luchthaven van JFK. Het is een drukte van belang met allemaal camera's, het blijkt dat de body scan die dag voor het eerst in gebruik wordt genomen alle pers blijkt aanwezig.....wel leuk om te zien.
We checken allemaal in en het lange wachten kan beginnen. Ik ga nog even langs de 10 minute nails voor mijn nagels en slaag voor een zonnebril uiteraard van GUESS missie completed ;-)

De vlucht vertrekt een half uurtje later dan gepland en we staan nog een hele tijd voor we mogen vertrekken, ik krijg er niks meer van mee de slaappil werkt vrij vlug en ik merk nog niks meer van het vertrekken, zelfs de kinderen slapen al voordat we vliegen...hoezo vermoeiend!!

Ik word wakker net als de ontbijtkar naast ons stopt, mooi op tijd dus.
We landen om half 8 en een klein uurtje later pikt de taxi ons op, het zit erop we hebben 6 schitterende dagen gehad!!

1 opmerking:

  1. Lekker de laatste dagen weer gelezen en de foto's van de eerste dagen bekeken. Super allemaal zeg, jullie hebben echt veel gezien en gedaan. Ook nog eens in Washington, geweldige foto met de familie Obama ! Haha !

    En de vluchten zijn ook supergoed gegaan zeg, volgens mij wordt Air Berlin ook maar populairder en populairder. Aankomende zomer wordt er veel met gevlogen zie ik al op de verschillende fora !

    En zelfs op de laatste dag nog flink ingeslagen, moest ineens aan een Guess tas van Lein denken ! Haha ! Nou, supertrip, leuk dat we alles mee konden lezen ! Tot snel !

    BeantwoordenVerwijderen