vrijdag 22 oktober 2010

Dag 3 at NYC.....

Dinsdag 19 Oktober,


Wederom vroeg dag, om 5 uur zit ik beneden en log in op de WIFI van het hotel later blijken ze deze te hebben geblokkeerd.

We hebben om 8 uur in de lobby afgesproken om te gaan ontbijten, tegenover het hotel zit een Italiaans restaurantje waar ze een buffet serveren voor 8 dollar het stelt dus 3x niks voor….na het ontbijt lopen we via Rockefeller Center af naar 5th waar we op ons gemak naar de Abercrombie lopen.

We sluiten om kwart voor 10 aan in een korte rij en storten ons in het shop geweld, mijn hemel wat een herrie en wat een drukte, maar oké we slagen. Noa en ik hebben beide een winterjas en voor Noa nog een leuk vest en voor mij een trui. Jessy scoort een vest een trui en een T-shirt, al met al goed geslaagd!!

Midden in Central Park

Daarna lopen we op gemak naar de Apple store waar we met de rest hebben afgesproken, uiteindelijk besluiten opa en oma terug naar het hotel te lopen en wij met Sylvia, Peter en Milan naar Central Park we gaan het park in bij de Zoo en besluiten deze in te gaan……de kinderen vinden het helemaal geweldig!



Na afloop gaan we op ons gemak terug naar Times Square, en halen een lekker broodje bij de Subway wat we meenemen naar de hotelkamer. Peter en ik gaan even terug naar Times Square om te kijken voor Musical kaartjes voor Mama Mia of Mary poppins, helaas draaien ze op Dinsdag niet.

We lopen nog even wat rond en gaan dan terug naar de kamer waar we even een uurtje plat gaan om bij te komen!!


Schaatsen op Rockefeller Centre

Tegen 19 uur gaan we samen met opa en oma naar beneden en lopen we richting Rockefeller Center om schaatsen te huren, ik ga samen met de kinderen schaatsen, een hele aparte ervaring zelfs Noa vind het helemaal geweldig en na wat oefenen schaats ze eigenlijk al vrij makkelijk. Na een klein uurtje hebben we het wel gezien, we lopen op ons gemakje terug op zoek naar iets te eten.

We hebben niet veel honger en besluiten MC Donalds te doen, even snel en makkelijk.

Daarna lopen we nog op ons gemakje door de M&M store waar Noa cadeautjes voor 2 vriendinnetjes wil kopen, niet veel later zijn we op de kamer waar we tegen 22 uur het licht uitdoen.

1 opmerking:

  1. Wat leuk, dat schaatsen bij Rockefeller ! Dat hebben wij nog nooit gedaan ....(je kent me een beetje, krenterig ....)

    BeantwoordenVerwijderen